صنایع معدنی و استخراج

تصفیه فاضلاب صنایع معدنی و استخراجتصفیه فاضلاب صنایع معدنی و استخراجعمل خارج کردن سنگ معدن از زمین به دو صورت گودال های باز (Open Pit) و معادن زیرزمینی انجام می شود. مراحل پردازش سنگ معدن شامل یک یا بیشتر بصورت: خرد کردن و آسیاب کردن، شناورسازی کف، صاف سازی، آشغال گیری، تغلیظ ثقلی، جداسازی مغناطیسی، شست و شو، گداخته کردن و ذوب کردن، خشک کردن، تعویض یون، ساچمه ای کردن، آمالگام سازی و سیانیدزنی می باشد.
بیشتر این فعالیت ها به آب نیاز دارد و فاضلاب تولیدی از فعالیت های فوق الذکر حاوی جامدات قابل ته نشینی می باشد. بیشتر سنگ های معدنی داخلی حاوی 1 الی 10 درصد از اجزا مطلوب هستند، از این رو باید بخش عمده ای از مواد استخراج شده دور ریخته شود. مواد شیمیایی مورد استفاده در شناورسازی کف و فرآیند شست و شو نیز در فاضلاب تولیدی حضور دارد. ممکن است بعضی سنگ های معدن باعث تشکیل زهکش اسیدی معدن شود.
آنچه که همواره صنعت معدنکاری و استخراج را در افکار عمومی تحت تاثیر قرار داده، تخریب محیط زیست در اثر فعالیت های معدنی است. در این راستا چالش اصلی معدن مواجهه با بحث باطله ها، پساب ها و تاثیرات منفی معدنکاری روی محیط زیست (رودخانه ها، جنگل و حیات وحش) است. بحث چالش های معدنی در ارتباط با جامعه و محیط زیست همواره در طول چند دهه اخیر وجود داشته و معادن بزرگ نیز از این امر مستثنی نبوده اند. با مروری بر معادنی که با چنین چالش هایی رو به رو بوده اند، دیده می شود تنها راهکار پایدار بودن آنها توجه و رعایت مولفه های توسعه پایدار، به ویژه رابطه آن با جامعه و محیط زیست پیرامونی آنها بوده است.
انواع مختلفی از روش های رایج تصفیه پساب صنعتی شامل فرآیند های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی در تصفیه پساب این صنایع کاربرد دارد. شرکت مهندسی و ساخت کندو نیز با بهره گیری از راهکارهای مدرن و بهینه تصفیه، آماده ارائه خدمات تصفیه آب و پساب صنعتی در صنایع معدنی و استخراج است. جهت انجام مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.